.

.

.

.
.


.

.
.
.

dijous, 27 de març del 2014

Convocatòria d'Assemblea i dinar





La Confraria de la Soledat ha convocat una Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el proper diumenge dia 6 d'abril de 2014. La reunió tindrà lloc a la casa de la Confraria a les 12 del matí en primera convocatòria, i a les 12 i mitja en la segona.

Els temes a tractar, a més de la lectura i aprovació de l'acta anterior, versen sobre el pressupost per al present exercici, la programació confrare de la propera Setmana Santa i l'organització del sopar del Dijous Sant i del dinar del Divendres Sant. Després dels precs i les preguntes, es repartirà als assistents el programa-revista de les commemoracions passionals ontinyentines que ha editat la Junta de Germandats. 

Tot seguit, tindrà lloc el tradicional dinar de paella. 
Vos demanem que sigueu tan amables d'avisar de la vostra assistència al dinar al nostre Clavari abans del dimecres 2 d'abril, per tal de facilitar la preparació.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgioItAkvJHWzDodH3xmGBuZnWESxpkUzdhWynhn0_KNkZPLhMoNmBOC43EJaqDlYDB5WVgwayAi28CndpYFJS_fwGEg8w8orba3Kbn2W4xQJN8mZRaXVj9PE3pPviJ-YseejejPBPRc60/s400/Dissabte+de+Passi%C3%B3+2008+193.jpg