.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 18 d’abril del 2011

La Confraria del Crist de la Palma estrena una ròssega pel Germà Major




Els nostres germans de la Confraria del Crist de la Palma ens han sorprés amb una novetat ben interessant. Ficats com estan en la recuperació dels costums antics de la seua confraria, però adaptant-los sempre a la realitat actual, han preparat per enguany un distintiu que, a partir d'ara, lluirà la figura del seu Germà Major en les desfilades.

Es tracta ni més ni menys que una ròssega de vellut grana, com el vestit que ara mateix usen en les desfilades, que acompanya ara mateix les dos ròssegues negres mat tradicional del vell gremi de les Arts Blanques ontinyentí.



La ròssega té uns brodats ben rics, obra de Juanjo Barber, d'Ontinyent, que representen una gran palma trenada il·licitana.

La peça ha estat beneïda aquesta mateixa vesprada de Diumenge de Rams pel consiliari Melchor Seguí i ja ha estat estrenada en el Viacrucis de la confraria per la Germana Major de 2011, Inma Calatayud. 

Des de la Confraria de la Soledat, volem felicitar la bona pensada i el treball excel·lent que està fent la Confraria del Crist de la Palma tot i volent fer créixer el patrimoni artístic i cultural de la nostra Setmana Santa des dels pressupòsits vells tradicionals, els que van fer bella i sentida la nostra commemoració passional.