.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 18 d’abril del 2011

Processó Viacrucis del Crist de la Palma



I arribat és el temps de les nostres estimades processons passionals i de penitència. La primera d'elles, amb un oratge bo i una llum excel·lent deguda a la Pasqua tardana que enguany ens ha tocat viure, ha sigut el Viacrucis del Crist de la Palma, des de l'església de la Puríssima Sang i pel barri del Llombo.

El Crist de la Palma ha tornat a ser processionat entre cants de motets i les lectures corresponents a aquest tan antic costum cristià del resseguir les estacions tradicionals que commemoren la Passió de Jesucrist.




Abans de la processó ha tingut lloc la benedicció de la nova ròssega que, des d'ara, lluirà en les desfilades el Germà Major de la Confraria de les Arts Blanques.

A més dels confrares de la Palma, han volgut acompanyar la desfilada els germans dels Assots a la Columna, la Santa Faç, el Sant Sepulcre i la Confraria de la Soledat, representada pel seu Clavari, Salvador Sanchis. A més, ha comptat amb uns convidats de la comarca de la Costera, la confraria de la Flagel·lació de Vallada.