.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 16 d’abril de 2011

Ha mort el senyor Manuel Rivas Fernández. President d'Honor de la Setmana Santa d'OntinyentLa Setmana Santa d'Ontinyent està de dol. Ha mort el seu President d'Honor en Manuel Rivas Fernández.

A les portes de la commemoració passional, el Dimecres de Passió, 13 d'abril, ha faltat a Huelva, als noranta-cinc anys d'edat.

Quan la Confraria de l'Expiració va ser fundada, ell pujà també a aquell projecte il·lusionat, i en va ser tresorer i loter. Va treballar de valent per la seua entitat, i gràcies al seu saber fer, hui comptem a Ontinyent amb les imatges del Crist de l'Expiració, la Mare de Déu del Patrocini i el Crist de la Misericòrdia, tots ells propietat de la seua confraria.

Va estimar molt Ontinyent i la seua gent. Per això, per la feina feta i tot el que ha representat per la nostra celebració setmana-santera, la Lloable Confraria de la Soledat es plany per la seua mort i vol manifestar el seu condol i la tristesa dels nostres confrares i confraresses, i vol fer, també i de cor, un abraç sincer als nostres germans de l'Expiració i del Patrocini.

I en record seu, uns versos que escriví un dels nostres confrares, Moisés Llopis i Alarcón, a la Mare de Déu del Patrocini.


"Mireu!
Mireu com la vida se li escapa davant.
Que calla, agenollada, davant la mort
que ha vingut silenciosa, que no ha
demana permisos ni precs.
Que el seu fill és mort!

L'ha vist, s'ha creuat amb ell.
Ella, mare que perd el seu fill;
Adéu fill meu, per sempre.

Ploreu!
Ploreu com la Verge plora
amargament.
Ara, que ha escoltat l'exhalació última.
Ara que ha vist perdre la vida
de qui era la seua pròpia vida.
Portes el pes d'una mort a l'esquena.
Tu, mare.
I els ulls, ja cansats, se't tanquen."