.

.

.

.
.


.

.
.
.

dijous, 14 d’abril del 2011

Els Goigs de la Soledat ja estan a punt




El passat dimecres 13 d'abril, el nostre Macip, Sergi Gómez i Soler, ha fet entrega a la Confraria d'un text poètic en què ha estat treballant en l'actual Quaresma i que teníem previst rebre encara dins de la celebració dels 400 anys de la nostra Confraria. Es tracta dels "Goigs a la Mare de Déu en la seua Soledat d'Ontinyent" que li dedica la seua Confraria i en ell es recullen catorze estrofes que plasmen els successos passionals, la creació de l'entitat i la seua evolució al llarg dels segles fins la realitat preciosa que és hui la nostra Confraria.

El text respon a la tradició gogística valenciana i s'adapta a la música tradicional dels goigs de la Vall d'Albaida. Per a aquesta ocasió, ha estat harmonitzada pel mestre Saül Gómez.

En els pròxims dies, està previst que el Clavari de la Soledat faça arribar la proposta al nostre Consiliari, Melchor Seguí, per tal que duga a terme tot allò previst per tal que els goigs siguen aprovats canònicament i, quan això siga possible, siguen presentats a la Confraria i als devots de la nostra imatge advocacional per tal que els puguem cantar i passen a ser part del seu culte religiós.