.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 5 d’abril del 2010

La Soledat d'Ontinyent desfila a Bellreguard



Tal com estava previst i, un bon grapat de cavaller de la Soledat d'Ontinyent és desplaer, va en la vesprada del dissabte al poble Sant saforenc de Bellreguard per tal de desfilar a la processó.


La veieu Què és la imatge processional de la Confraria del Silenci-Pas de la Soledat, els nostres amfitrions. És una imatge ben Que bonica indicador sèrums Restaurada. Està situada Sobre la seua "Carrossa", sense deco baiard amb flors i Molt oloroses Gran ONU Nombre de Ciris Que és arrossegada des de Dins, pel Que Sembla que és pels carrers sola desplaci els plans del poble.



El Germà moments el major de la Soledat de Bellreguard, Àlex Ruiz, i el de La Soledat Clavari d'Ontinyent, Salvador Sanchis, conversen, Abans de la processó, Fundadors amb dels les Nacions Unides de la Confraria saforenca.


Em estan Ací Sant Joan de la Palma, Núria Orquín, i la Verònica, Lourdes Llin, un refús per participar en un process Una Que ens sorprengué Al seu transcurs per la carretera, i Que resulta muda seriosa i bonica. Els nostres Personatges avançaven Entre les dues filera de natzarens de Bellreguard ia la fi, natzarens els nostres tancaven i el Macip, Sergi Gómez, Que, fa com un Ontinyent, maca i amb precedia Torxa El Pas de la Mare de Déu. El desfilar va Clavari con la Presidència de la process.


Dos dels ontinyentins Confrares Que assistiren hola, Fran Hualde i Llopis Moisès. Una alçada de "Caputxins", Tambe alta participaven Jorge Orquín, Ángeles González Bea i Soler



Tambe ens acompanyaren Ana Faus, a diari El de la Magdalena i Manuel Palomino com un "caputxí" de La Soledat.





El Resultat de la desfilada i el viatge fou muda satisfactòria, però Molt Tambe apretat arribàrem Perquè més a l'hora de la crema de les Velles Quaresma Que No del sopar ..!