.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 3 d’abril del 2010

Gent



Si no fóra per la gent, la nostra gent, no es podria fer ni Silenci ni cap altra meravella semblant. Ací teniu una foto de grup final, treta per Juan Torres.



El pare Fernando Fuertes, del Convent de la Concepció, que tant representa per a la Confraria de la Soledat d'Ontinyent.



I ací teniu als nostres confrares Sergio (el senyor Síndic) i el seu fill Ricardo, junt a Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida i Tinent d'Alcalde i Regidor de Patrimoni d'Ontinyent, que va tindre a bé dur la imatge de la Mare de Déu en la seua Soledat en el Silenci.

Vicent "El Bovo"  junt el seu fillol, a qui cal convéncer perquè es "faça" de la Soledat.



Poques fotos veureu del nostre Macip, Sergi Gómez. Ací, davant la Soledat, amb els seus pares, Tere (també confraressa) i Alberto.


De dreta a esquerra, Alfred Bernabeu, confrare de la Soledat i Cronista d'Ontinyent, el Clavari Salvador Sanchis, el pare Fernando Fuertes, i el Macip Sergi Gómez.


De Bellreguard, ens van acompanyar el tambor major, Marcos Gabaldón; la secretària, Lídia Ruiz; el tresorer, Vicent Tormo; la gonfanonera, Anna Ruiz; el confrare, César Burguera; i van vindre encapçalats pel germà major, Alexandre Ruiz. Esta foto preciosa de Juan Torres els plasma en el Silenci ontinyentí. Per a tots ells el nostre agraïment.