.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 14 de març del 2010

Presentació del cartell i del programa de la Setmana Santa d'Ontinyent 2010


El dissabte 13 de març va tindre lloc a l'església de l'Assumpció de Santa Maria d'Ontinyent, i després de l'eucaristia vespertina, la presentació pública del programa-revista que edita la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent com a vehicle escrit representatiu de la nostra commemoració passional. A més, es va presentar el cartell que anunciarà el conjunt d'actes de la Setmana Santa ontinyentina.

El cartell, una creu formada per vinyetes quadrades que recullen cadascuna el rostre d'una de les nostres marededéus o dels cristos processionals de les nostres confraries tot sobre un fons obscur, és obra d'un dibuixant eldenc anomenat Alejandro Torres. A la foto el teniu posant al costat del seu cartell.


En acabant la presentació, adobada amb un power-point projectat en què puguérem veure totes i cadascuna de les enguany breus pàgines del programa, el cor Nou Orfeó d'Ontinyent ens va oferir una menuda selecció d'obres del seu repertori habitual.



Per tal de concloure la jornada, la Confraria de la Soledat va realitzar a la seua seu un dels sopars tradicionals previs a la Setmana Santa, el de la torrada de carn que, cal dir-ho, agrupà aquesta nit tan freda a només uns trenta-cinc confrares i confraresses.



L'ambient distés de sempre no va fallar, i les ganes que arriben els dies grans van notant-se cada dia més.