.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimarts, 9 de març del 2010

La Confraria de la Soledat d'Ontinyent rep la màxima distinció de la Confraria del Silenci "el Pas de la Soledat" de Bellreguard


La Confraria de la Soledat vos comunica amb gran alegria que ha acceptat rebre la màxima distinció que atorga la Confraria del Silenci “Pas de la Soledat” de Bellreguard (la Safor). La seua Insígnia d'Argent.

Com bé sabeu, les nostres confraries mantenen una relació d'amistat i de respecte des de fa uns anys. Aquesta cordialitat s'ha mostrat en el fet que la Confraria de Bellreguard ha arribat a desfilar amb nosaltres en la Processó del Silenci i nosaltres, que els hem tornat a convidar per enguany amb motiu de la nostra celebració centenarial, anirem a Bellreguard el proper 3 d'abril per tal de participar en la seua desfilada penitencial de Dissabte Sant.
Però la relació no volem que es quede només en intercanvi cultural ni social. Ens complauria molt, vist com compartim tantes coses, tot començant per la més important, la fe i la devoció per l'advocació de la Mare de Déu en la seua Soledat, poder realitzar projectes en comú per tal que a través de la col·laboració i el coneixement d'altres formes d'actuació i tradicions, puguem millorar en allò possible. `

És per això que els volem agrair sincerament aqueixa Insígnia d’Argent, que se'ns dóna amb motiu del quart centenari del naixement de la nostra entitat i per la feina que desenvolupem des de la darrera represa de la mateixa.


Tal i com hem acordat les dos entitats, l’entrega es farà durant aquest any en què celebrem el nostre quart centenari, sempre després de la ja immediata commemoració de la Setmana Santa.

Ací reproduïm la carta a través de la qual se'ns dóna avís de la decisió de la confraria saforenca: