.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 8 de març del 2010

III Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida


L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, entitat a la que pertany la Confraria de la Soledat d'Ontinyent, ha preparat per al proper cap de setmana del 12, 13 i 14 de març de 2010 el III Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida, que tindrà lloc al poble de l'Olleria.

Estes jornades dedicades a la cultura valldalbaidina i a la investigació reuneixen un bon nombre de conferències i conferenciants, ponències i taules redones que giren al voltant de tots els àmbits d'estudi que abraça l'IEVA.

La nostra Confraria també es troba present en el III Congrés. Ho fem a través d'una comunicació que, si Déu vol, pronunciarà el Clavari de la Soledat el proper dissabte 13 de març, a les 10'45 del matí. La comunicació du per títol "La Confraria de la Soledat d'Ontinyent: Una proposta de recuperació cultural multidisciplinar", i ha estat preparada per Salvador Sanchis i per Sergi Gómez i Soler.
Serà llegida en l'Aula 3, dins el capítol de "Sociologia, festes i costums" que coordina Fina Català. Després, si tot va bé, la podreu trobar en les Actes del III Congrés que es publicaran properament.

Si pulseu ací mateix, trobareu tot l'interessant programa del Congrés.