.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 14 de febrer del 2010

Jorge i Vicent Llin realitzen un mural en la nova seu de la Soledat




Hui diumenge, dia 14 de febrer de 2010, la Confraria de la Soledat estrena la seua nova Seu Social, situada al primer pis del Carrer de l'Església número 16, el tradicional Carrer Major de la Vila. En els últims mesos un seguit de confrares i confraresses han anat fent una neteja profunda i una reparació d'aquell espai per tal que es puga encabir en ell el nostre vestidor, el magatzem d'eines processionals, l'Arxiu de la Soledat i una Sala de Reunions.

Justament dins d'eixa Sala de Reunions és on es trobarà una imatge que des d'ara resultarà icònica i representativa de la nostra Confraria. Es tracta del gran mural que sobre una de les seues parets han pintat a l'oli els confrares Jorge Llin Mira i Vicente Llin Ferrero.


En ell es reflecteix l'escut i el nom de la institució, una imatge potent i altiva del nostre estimat Campanar de la Vila, com a símbol de tot allò que ens inspira del nostre poble i una visió molt bella de la nostra Mare de Déu en la seua Soledat.

La imatge ha estat presentada en el transcurs de la inauguració i benedicció de la casa.

La Confraria vol agrair sincerament l'esforç de Jorge i Vicente Llin, la seua dedicació i l'estima per allò que representa la Soledat. Un treball com el que ara se'ns obsequia no té preu, és el treball de l'amistat i la bona voluntat. Un fort abraç de part de tots els confrares i confraresses, enhorabona pel vostre art i moltes gràcies per la feina i per voler formar part de la il·lusió col·lectiva que és la Soledat d'Ontinyent.