.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 4 de maig del 2009

L'assemblea de tancament d'exercici 2009



La Confraria de la Soledat ha tancat formalment l'exercici de l'any 2009 en el transcurs de la reunió que celebrà el diumenge 3 de maig a la finca "Todo Vientos" d'Ontinyent.

Amb l'assistència d'una vintena de confrares i confraresses, el Clavari va exposar el que considerava que han sigut els punts més importants de l'any ara conclós i repassà les activitats fetes. A més, enumerà alguns dels projectes que es tenen per als propers mesos, d'entre els quals, cal destacar la celebració dels 400 anys de la Confraria.

Tot seguit, la Majordom de la Soledat, la nostra tresorera, passà a llegir el balanç contable confrare que fou aprovat immediatament.



La reunió es tancà amb els precs i les preguntes que formularen diversos confrares, i que es centraren en diversos punts d'interés. Un d'ells fou la necessitat de conscienciar els confrares portadors del baiard de la seua necessitat en la processó del Divendres Sant, un fet que ja s'està estudiant incloure en la proposta de Reglament Intern que, properament, la Junta redactarà per tal d'aprovar-lo en assemblea. També quedaren reflectits la necessitat del folrat de les barres del baiard, de la negociació amb el Prior, el nostre consiliari, de començar la Processó del Silenci a l'hora prevista, tot i evitant el retard que provoca el Via Crucis parroquial de l'Assumpció, i novament, l'excessiva llargària i l'horari de la processó del Sant Soterrament. Finalment, i a instàncies d'un confare, el Clavari explicà les actuacions de la Junta de Germandats i Confraries respecte a la Nit dels Panderos davant els incompliments d'allò acordat per la pròpia Junta que succeiren, i es proposà el recuperar l'organització de la mateixa.