.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 3 de maig del 2009

La Confraria en la premsa escrita ontinyentina



La premsa escrita d'Ontinyent ha publicat diverses informacions relacionades amb la nostra Confraria, la nostra participació en la Setmana Santa de 2009 i, sobretot, l'inici de la commemoració dels 400 anys de l'entitat, amb la presentació del logotip.

El que més ens ha alegrat ha estat sense dubte que el Periòdic d'Ontinyent del 25 d'abril passat, obrira l'edició amb una fotografia de la imatge de la Soledat en portada, a casa del restaurador i amb la presència del nostre Clavari Salvador Sanchis i del confrare i membre de la Junta José Garcia.

En l'interior, en la pàgina 12, trobem una crònica signada per Arantxa Vidal que recull unes paraules del Clavari, i s'acompanya amb una nova foto que reflecteix el moment de l'eixida cap a la restauració de la nostra figura processional.


La revista Crònica també ha publicat unes informacions sobre la nostra entitat sota el titular "400 anys de la Confraria de la Soledat d'Ontinyent", en el seu número de 24 d'abril.

Cal destacar, com anècdota l'equivocació en el nom del confrare més menut, el nom del qual és Isaac Llín.



Apareix també en el Crònica un reportatge fotogràfic del que ha estat la nostra Setmana Santa amb obres de Pep Alfonso i amb una fotografia del nostre macip que recull a mitja confraria a la porta de la nostra seu en aquella formidable Nit dels Panderos que visquérem.




El nostre agraïment més sincers als nostres mitjans de comunicació escrita pel seu tracte i la seua estima.