.

.

.

.
.


.

.
.
.

dijous, 30 d’abril del 2009

Agraïment de Manuel Requena


El pregoner de la Setmana Santa d'enguany, el senyor Manuel Requena, a qui vàrem convidar a viure eixe moment tan intens per nosaltres que és la baixada de la Mare de Déu, i que després va poder gaudir d'un treball difícil però tan emotiu com el d'encarregar-se d'una de les crosses de la Mare de Déu en la nit del Silenci, ens ha fet arribar el següent comentari:



"Estimats confrares i confrareses:

Moltes vegades és difícil expressar els sentiments amb paraules, però amb la joia de la Pasqua Florida, no volia deixar passar més dies sense fer arribar a tota la Lloable Confraria de la Soledat l'agraïment personal per haver-me deixat compartir amb vosaltres alguns moments de la Setmana Santa de 2009, tan especial per a mi enguany, sobretot la magnífica Processó del Silenci del passat Dijous Sant, que vaig poder viure des de dintre com una experiència personal molt colpidora.

Gràcies per la vostra generositat i de veritat que m'he sentit acollit perquè sabeu fer realitat allò de "Benvingut siga, qui a sa casa arriba".
No són de l'habitual qualitat que tenen sempre les vostres imatges, però vos adjunte alguna fotografia que vaig fer el dissabte de la baixada de la Mare de Déu.


Agraït per tot i amb la seguretat que gaudireu i ens fareu gaudir de la commemoració del 400 anys que esteu a punt de complir.

Manolo Requena."

Els que li quedem agraïts som nosaltres, per la seua companyia i les moltes deferències que ha tingut amb la Confraria de la Soledat. La nostra casa és la seua casa i sempre serà benvingut en ella.