.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 5 de juliol del 2014

Es beneeix una nova imatge devocional per a Ontinyent: Jesús Ressuscitat



Demà, día sis de juliol, en el transcurs de l'Eucaristia que tindrà lloc en l'Esglesia de Sant Francesc a les 10 del matí, tindrà lloc la benedicció de la imatge recentment adquirida de Jesús Resuscitat. A aquesta celebració, estem convidades les deu confraries ontinyentines així com també tots els confrares i confraresses, i aquells que tinguen a bé assistir. 
La imatge de Jesús Resuccitat va aplegar a Ontinyent el passat dia 26 de juny des de la ciutat cordovesa de Cabra. Va ser adquirida per la comunitat franciscana ontinyentina, que té al capdavant el seu superior, el pare José Antonio Jordá Tomás o.f.m. Amb aquesta figura es completarà el conjunt representatiu de la mort i passió del Nostre Senyor a la capella on es troba Jesús Natzarè de l'esglesia de Sant Francesc.
La imatge de Jesús Ressuscitat és una talla policromada i completa que fa una alçada, en el seu conjunt de nuvol, Crist i potencies, de 2,10 metres i un ample de 70 centímetres. Va ser realitzada l'any 1978 per a la "Agrupación general de cofradías de Cabra". El seu escultor fou Juan Cristóbal González, tallista natural de Ohanes (Almeria), tristament ja desaparegut.

Esperem l'assistència de tots els qui tingueu a bé acompanyar-nos en la benedicció d'una imatge que enriqueix el grup escultòric imatginer i religios de la nostra ciutat, i que tindrà la seua primera eixida processional setmana-santera pels nostres carrers el día 5 d'abril de 2015.