.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimarts, 22 d’abril del 2014

La Processó del Silenci 2014





Amb poc retard sobre l'hora prevista, i amb una Vila com sempre plena de gom a gom, vàrem celebrar la Processó del Silenci sota una lluna travessada pels núvols, però brillant i preciosa, ja minvant després d'haver fet el primer ple de la Primavera.

Com sempre, les paraules no poden fer justícia als sentiments i les emocions que els confrares i les confraresses experimenten en la nit en què comemorem el patiment de la Mare de Déu, que va sola darrere del seu fill encreuellat entre massa foscors. 

Novament, la dificultat de dur entre els carrers de la Vila la imatge de la Soledat va afegir més interés a la processó, malgrat que el fet de pujar-la i baixar-la a causa del cablejat divers que creua la calçada alentisca del tot la desfilada i canse sobremanera els portadors.

Moltes són les anècdotes que s'hi podrien contar, però millor si ens quedem amb alguns moments, com ara  l'emoció del començament, i la impaciència. Com van eixir de l'església d'ordenats els nostres confrares, que és cosa per destacar, el moment del colpejament de la porta de l'església, que el Macip de la Soledat deixà fer sola a la Majordom de l'Expiració amb motiu del 50 aniversari d'aquesta confraria... 

Esperem les vostres fotografies perquè quede constància de la vostra visió de l'acte. 
Ací vos en passem algunes de les que ens han fet arribar.

Aquestes corresponen a Salva Sanchis.