.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 13 d’abril del 2014

La baixada de la Soledat...


Cada Dissabte de Passió es repeteix el moment. I cada moment és totalment diferent, i sempre emotiu. D'aquells que se t'arrapen en la memòria i el sentiment. Potser per això cada vegada és més la gent que acudeix a compartir els instants preciosos en què, entre forçades calculades, molta cura i més estima encara, baixem la Mare de Déu en la seua Soledat a l'església de l'Assumpció.






Després, tot és satisfacció per la feina ben feta... I orgull net.


Tot seguit, cal netejar ben neta la imatge. Els nostres xiquets, amb draps blancs i la intenció més blanca encara, es dediquen a assecar tota la part inferior, no siga que la fusta prenga mal.


La neteja es fa amb l'ànima mateixa...


I tot seguit, tots volem fer-nos fotos amb la Soledat dels ontinyentins. Com va a estar sola?

















Enguany hem comptat amb una companyia extraordinària. Davant nostre, els membres de la confraria del "Cristo de la Expiración y Nuestra Señora del Patrocinio" han vestit la Mare de Déu del Patrocini, que han entronitzat sola en commemoració dels 50 anys de la Confraria.




Una foto ben significativa. El Clavari de la Soledat, Salva Sanchis, i el President de l'Expiració, Francisco Llavero. Els dos presidents del Silenci, junt a la Mare de Déu del Patrocini.


Els membres de la Confraria de l'Expiració que acudiren a traslladar la Mare de Déu del Patrocini després de deixar-la ben abillada de cara a aquests dies de Setmana Santa. Mentrestant, la Soleda era duta i instal·lada sobre el seu baiard processional...





 I una foto inèdita i ben interessant. Les dues advocacions marianes situades front a front. La nostra Soledat, a la Capella de la Trinitat, no queda sola...