.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 4 de març del 2012

Es presenten el programa i el cartell de la Setmana Santa 2012 d'Ontinyent


Ahir per la vesprada, i a l'església de Sant Miquel Arcàngel, va tenir lloc la presentació del programa de les commemoracions i el cartell anunciador dels actes de la Setmana Santa d'Ontinyent corresponents a l'edició de 2012.

José Luis Belda Rovira presentà son pare, D. Roberto Belda Revert, encarregat de mantenir l'acte, com un home de dilatada vida entregada a Ontinyent. Va reconéixer la seua licenciatura en dret i va narrar el seu pas per l'alcaldia, la presidència de Caixa Ontinyent i la seua experiència a la Diputació Provincial.





En el seu parlament, D. Roberto Belda va contar-nos la seua experiència entre les confraries i passos gremials ontinyentins, que per la seua avançada edat ben bé havia conegut. Per ell és tota una satisfacció que els seus avantpassats foren fundadors de la Confraria del Crist de la Palma, i va explicar com ell mateix s'encarregava abans de muntar el pas, junt a Gil, el panader de la plaça de Baix, que era qui, gelosament, guardava les teles del Crist. En l'actualitat, es sentia ben content d'haver participat en la refundació de la seua confraria.
Va centrar el seu parlament en la menció de tots els articles escrits al programa per les confraries i pels del rector de l'Assumpció i l'alcalde ontinyentí.
Va ser descobert així mateix el cartell que anunciarà la Setmana Santa de 2012, que en correspondència al Crist de la Palma, ha dissenyat l'eldenc Alejandro Torres.




Per finalitzar l'acte, el grup de metall i percussió "El Tossalet" va oferir un curt concert de metall i percussió amb peces processionals, entre d'altres.