.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 11 d’abril de 2011

El dinar del "caldero"


El primer dels dinars "tradicionals" de la gent de la Soledat. El caldero... Com en els passats anys, coincideix amb el moment d'arrencar el peuet cinqué a la Vella Quaresma, perquè és hora que ens sentem a xerrar i a passar-ho d'allò més bé entre amics i amb la taula parada i plena mentre els nostres petots no paren de saltar i jugar a la Vila.
I com sempre, ben agraïts quedem als nostres encarregats de la cuina i de les compres. Amb tant d'art com tenen i que tinguem sempre a taula allò millor i al millor preu, xe! No hi ha com ells...La taula de dins, la de fora, tot ple... una trentena llarga de persones ens ajuntàrem... Ara, ja, a la setmana que ve, el famós "gaspatxo"... Hi haurà cua de gent amb la fama que ha pres...I entre nosaltes, els confrares més joves, els qui s'enduen la major part de la nostra estima. Heu vist com està ja de guapot Adrián?


Hi ha iaia més orgullosa de la seua néta? Ací teniu a Encarna amb Laura. Quantes setmanes té? Si fa no res estàvem felicitant-la pel seu naixement i ja la tenim dinant entre nosaltres! De moment, és la confrare més jove de la Soledat enguany... Però n'esperem algun més...