.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimarts, 29 de març del 2011

El Cartell de la Processó del Silenci d'Ontinyent 2011


Són moltes les vegades que podem pensar que les coses es fan per costum, que van fent-se i, com que no les fem nosaltres directament, que no costen gens de fer, o que hi ha una mena d'obligació contreta perquè estes vagen fent-se, i no és així.

En la Confraria de la Soledat sabem massa bé el que costen de fer les coses, especialment perquè ens agrada el nostre treball i sabem cada cosa l'esforç que du. Per això mateix no podrem agrair mai el treball i la dedicació amb què ens obsequien els nostres amics i col·laboradors Juanjo Alcaide i Juan Torres. L'esforç de Juan per plasmar durant diverses edicions de la Processó del Silenci el pas de les confraries ontinyentines i de les imatges per la Vila és molt d'agrair, com també el que ha fet Juanjo Alcaide, també molts anys, i més encara que du maquetant les imatges tan belles que serveixen de portada al llibret que explica el nostre Silenci a mena de cartell.

I ací teniu el cartell de 2011. Si el de 2010 recollia una de les millors imatges fetes mai a la nostra imatge advocacional, el cartell d'enguany no es queda enrere en originalitat. Juan Torres va voler fer una foto ben curiosa perquè li va agradar la situació. El Campanar de la Vila callat, amb les cordes tirades fora com és costum mentre dura el "dejuni de les campanes" i només poden voltejar les Trebanelles. Les torxes que il·luminen a trossos la gran torre... i a la vora, a la dreta, baix, la vidriera que representa el Santíssim Crist de l'Agonia, ja de facto co-patró d'Ontinyent, il·luminada per la llum que de l'església de l'Assumpció ix...

Juanjo Alcaide ha agafat la fotografia i ha posat, sobre el negre del cel del Dijous Sant, les lletres que ja ens són tradicionals i pròpies, els escuts, les dates, el lloc, en colors daurat i blau... I les pàgines que segueixen, que ben prompte vos presentarem i que conformen un programeta que pretenem sempre cómode, bell i útil de cara a la bona organització d'una processó que enguany tindrà lloc el 21 d'abril i que esperem, com sempre, multitudinària.

Gràcies de nou als nostres amics Juan i Juanjo. Bé sabeu que la nostra casa és la vostra casa.