.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 6 de setembre del 2010

Ens felicita el "Nou Orfeó" d'Ontinyent




Lola Peralta Rico, presidenta de l'Associació musico-vocal "Nou Orfeó" d'Ontinyent, també s'ha adreçat a nosaltres en nom d'esta entitat ontinyentina per tal de felicitar-nos pel quatre-cents aniversari. Moltíssimes gràcies. Esperem algun dia escoltar en les vostres precioses veus eixes melodies i eixos versos que s'han anat dedicant a la nostra Soledat. Que tot allò que vos proposeu arribe sempre al millor port i gràcies per la vostra amistat!




"ASOCIACION MUSICOVOCAL

“NOU ORFEO” D’ONTINYENT (València)

Lola Peralta Rico, Presidenta del “Nou Orfeó” d'Ontinyent, en nom de l'asociació que represente i en el meu propi, volem felicitar-vos a tota la Confraria de la Soledat, i en primer lloc al seu Clavari, Salvador Sanchis i Ferri, pels esdeveniments que celebrareu els propers dies.

És molt important que, després de tants anys, es conserve tan forta i viva la devoció per la imatge tan esimada i per tot el que representa la Confraria de la Soledat.

Aprofite la ocasio, per recordar-vos que, estem a la vostra disposicio per tot allò que considereu oportu, com correspon a dos entitats que hem vingut col·laborant al llarg del temps en benefici de la cultura del nostre poble.

Moltes felicitats i que disfruteu com cal de tan memorable esdeveniment.

Ontinyent, 5 de setembre de 2.010".