.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 8 de setembre del 2010

El macip, Sergi Gómez, ens dedica una obra poètica: Tempteig de Macipatge




Una segona publicació poètica hem rebut hui en la Confraria de la Soledat. Després del recull de poemes
 de Moisés Llopis i Alarcón, el nostre macip, Sergi Gómez i Soler, ens desvetla el que ha estat preparant durant aquests temps darrers per tal de commemorar el nostre dia gran com a record de la data.

Així, Sergi ha escrit un poemari de dihuit sonets que du per nom "Tempteig de Macipatge" i que podeu llegir des d'ací mateix.

En el llibre, podeu trobar un trajecte vital, el que moments d'esforç, treball, goig, preocupació, constància i dedicació han anat sumant-se i reposant fins que ha arribat a crear en l'esperit de l'autor un solatge d'estima reflectit ara a cada poema. Són visions diferents i molt personals de tot tipus d'aspectes relacionats amb la vida de la Confraria, alguns anecdòtics, altres molt profunds, sense embuts i amb cruesa de vegades, amb molta tendresa en altres moments... Una fotografia viva de com som la gent que composa la Soledat, de la seua història, els problemes i les esperances.

És per a nosaltres tot un goig que una persona de la vàlua de Sergi Gómez i Soler, filòleg, etnògraf i amb tant nombroses publicacions, ens haja dedicat el que és el seu tercer poemari tret a la llum, ara de manera digital i, molt properament, en format paper junt a unes excel·lents instantànies de Juanjo Alcaide. Esperem que valoreu com mereix l'esforç fet i que aquest servisca perquè coneixeu més els sentiments que vosaltres mateixos inspireu, l'essència de ser Soledat...




"El Macip en el Silenci". Fotografia de Juan Torres