.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 21 de juny del 2010

És inaugurada la nova seu de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent


En el migdia del diumenge 20 de juny, s'ha celebrat la presentació i la benedició de la nova seu de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent. L'acte ha tingut lloc després de la Missa de una que, tots els diumenges, s'hi celebra a l'Església de Sant Miquel Arcàngel.

L'acte ha sigut presidit per mossén Juan Melchor Seguí Sarrió, en la seua vessant religiosa, i pels regidors de l'excel·lentíssim Ajuntament d'Ontinyent Juan Santapau Votá i Miguel Alonso Iborra, així com també pel president de la Junta de Germandats i Confraries, José Antonio Calatayud Conejero.





En el transcurs dels parlaments, mossén Juan Melchor Seguí ha tingut a bé el recordar la figura de na Maria Nadal, l'herència de la qual ha sufragat una part de la reforma de la casa.

Una vegada conclosa la benedicció i acabats els parlaments, se'ns ha convidat a accedir a les instal·lacions. Cal dir que han quedat d'allò més bé, i que el treball fet per l'arquitecte ontinyentí Vicent Palop Llin i per l'empresa de construcció Alejandro Vidal, ha satisfet tothom pel seu bon gust.

La Seu setmana-santera ontinyentina consta d'una sala de reunions o d'actes amb una cabuda per a 35 persones i una Sala de Juntes on poden treballar trenta persones més. Té també bany i uns sala per acollir el material d'arxiu de la Junta.

El desig expressat per mossén Juan Melchor seguí és que l'edifici siga utilitzat per les distintes confraries d'Ontinyent, i que això faça de Sant Miquel un punt de referència setmana-santera.



En acabant l'acte, s'hi serví un vi d'honor pels assistents.