.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 9 d’abril de 2010

Processó de l'Encontre Gloriós


I encara que amb retard, ací vos presentem les imatges que Sergio Úbeda va captar de la Processó de l'Encontre Gloriós, que tingué lloc el passat dia de Pasqua Florida, el 4 d'abril.


La Confraria de la Soledat participa, junt a d'altres, en el trasllat processional del Cor de Jesús des de l'església de Sant Francesc fins a la Plaça Major, passant per la plaça de Baix per tal de fer l'entrada pel Porxet.
Enguany, el més destacable per a nosaltres és el com arriben les noves generacions... Els "muleters" de la imatge no foren altres que Gaspar Llin, Salva Sanchis Soler, Ricardo Úbeda i Jorge Orquin. Quasi res, diu el paperet... Ah, i ho feren molt i molt bé!


No direu que la representació de la Soledat no va ser nodrida del tot...!No és complicat dur el pas en el pla, però al baixar l'Escalinata del Clot, la cosa es fa una miqueta més difícil...


L'entrada a la plaça es fa amb el llençament de confetis i al·leluies. En temps antic, s'usava molta pirotècnia, fins i tot es disparava amb arcabussos...
Les Cortesies de la Mare de Déu de l'Esperança al Cor de Jesús marquen el punt àlgid de la processó.