.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 2 d’abril del 2010

L'Alcaldessa d'Ontinyent presideix la seua Confraria en el Silenci



































La Lloable Confraria de la Soledat vol agrair públicament a la senyora Alcaldessa d'Ontinyent, Maria Lina Insa Rico, la deferència que ha tingut en respondre la nostra petició i acompanyar-nos en la nit més important pel Pas de l'Ajuntament, la Processó del Silenci en l'any que acomplim els quatre-cents.

L'Ajuntament d'Ontinyent ha estat i està sempre present en la Confraria de la Soledat. Quan la seua fundació tant el Jurat en Cap de la Vila Reial, com el Justícia i alguns Jurats estigueren presents i foren confrares. Després, l'Ajuntament assumí el pas com a propi, i fins ara, mai no ha estat lluny de la Soledat, que té al Consistori ontinyentí com a President d'Honor.

Així doncs, amb la presència de la senyora Alcaldessa, fem un homenatge als Jurats en Cap, Justícia, Jurats, Corregidors, Alcaldes i Regidors que, al llarg de la nostra història han volgut també ser Soledat. En la Processó del Silenci d'enguany, la Confraria ha estat presidida per la seua pròpia història: el Germà Major i l'Ajuntament d'Ontinyent.

Molt agraïts estem, molt honrats i desitjosos que la relació d'amistat i respecte entre l'Ajuntament i la seua Confraria seguisca florint i fruitant, pel bé del nostre poble i la nostra cultura.