.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 29 de març del 2010

Diumenge de Rams


Enguany, el vint-i-huit de març ha sigut el dia del Ram, el Diumenge de Rams que, com cada any, la Confraria de la Soledat dedica a les seues xiquetes i els seus xiquets.

Ací en la foto teniu la palma d'Encarni, els seus iaios bé que s'encarreguen d'omplir de bombons i altres dolços la palma de tots els néts, com és tradició. De bon matí hem anat a les benediccions de Palmes i Rams de les quatre parròquies ontinyentines i, després, ens hem acostat a l'Assumpció, on el Clavari ha dut a beneir la Palma que durà el proper Dijous Sant el personatge de Sant Joan de la Palma en la Processó del Silenci. Allí, i després d'apartar els bancs corresponents, hem pogut posar baix de la Mare de Déu en la seua Soledat, a tots els menuts de la Confraria. Esperem que ens els protegisca un any més, i protegisca també els qui estan per vindre prompte prompte, a ells i les seues mares... Arriben en un moment difícil per a tothom, però comptaran amb l'estima d'un bon grapat de gent senzilla i amotinadora com cap altra!


I ací està Juanfran, el més xicotet de tots, al braç de son pare i als peus de la Mare de Déu... Encara no l'han batejat, que ho serà en la propera nit de Glòria... Ja vorem enguany com acabem els Panderos, ja... Ens fa molta il·lusió mesclar el "Ratetes Ratetes" enguany amb "el Padrí Pollós...". Tot és cantar...! I quan siga més major, vinga a jugar amb tots, que falta gent!

La foto ha anat bé, tots hem acabat ben contents i després hem omplit la Seu de la Confraria en el dinar i el carrer amb els bots sobre el nostre ja imprescindible unflable. Quin matí de bon sol i d'alegria!