.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimarts, 9 de febrer del 2010

Nous actes del 400 aniversari: La Vella Quaresma i la Benedicció de la reforma de la Seu de la Confraria



Estem ben a punt d'entrar en la setmana del Carnestoltes, i això vol dir que en no res la Quaresma ja estarà ací, i amb ella vindran els propers actes de celebració del nostre IV Centenari.



El proper divendres dia 12 de febrer, Divendres Gras, tal i com ja és costum, la Confraria presentarà a través del present blog la nova edició de la Vella Quaresma. La Vella ja està a punt per a ser entregada en format paper, a partir d'eixe mateix moment, a tots els xiquets i xiquetes d'Ontinyent a través dels seus col·legis i a tots aquells centres educatius de la Vall d'Albaida que ens ho sol·liciten. En la seua vessant informàtica, estarà a disposició de ser baixada i treballada per tota aquella gent que ho desitge, que atés l'èxit de les darreres edicions, suposem que serà molta.




El diumenge dia 14 de febrer tindrà lloc la inauguració i benedicció de la reforma de la Seu de la nostra Confraria, situada al primer pis de l'edifici del carrer de l'Església número 16 (Carrer Major de la Vila). Com ja vos hem informat, en els darrers mesos els membres de la Confraria s'han encarregat de netejar i condicionar aquelles instal·lacions per tal que puguem albergar el nostre arxiu, el vestidor, el magatzem d'eines processionals i la Sala de Reunions. L'acte tindrà lloc a les onze del matí del diumenge.



En les següents setmanes aniran succeint-se nous actes relacionats amb el 400 aniversari, per la qual cosa aconsellem els confrares i les confraresses de la Soledat que estiguen atents als nostres mitjans de comunicació social i a la premsa ontinyentina i valldalbaidina.