.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 11 d’abril del 2009

La Processó del Crist de l'Expiració i la Mare de Déu del Patrocini



Com que ja no es celebra la Processó de la Santa Faç pels carrers del Poble Nou d'Ontinyent, la Processó del Crist de l'Expiració i Nostra Senyora del Patronici ha quedat com la més matinera de les del Divendres Sant.

Va partir ahir sense cap contratemps i amb un molt bon oratge, des de l'Ermiteta de la Concepció, on es complí de nou el ritual de l'alçament del Crist crucificat una vegada passada la porta d'aquell temple, ja que una vegada muntat el pas, i comptant amb el carro, l'alçada de tot el conjunt és més que considerable.




Després de passar pel carrer de Sant Antoni i per diversos carrers del barri de Sant Josep, arribaren al Carrer Major, on desfilaren darrere de la Processó del Nostre Pare Jesús el Natzaré. En arribar a la plaça de Dalt els rebé la gran quantitat de públic que s'hi havia apropat a viure l'Encontre Dolorós.




Després de pujar la Magdalena, el Regall i la costera del Fossaret, entraren en el temple de l'Assumpció per la Porta de les Dones, on quedarien les imatges dipositades fins a la vesprada.