.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 6 d’abril del 2009

I la nostra famosa gaspatxada...



Després d'haver pujat la Mare de Déu en la seua Soledat al seu baiard processional, hem acudit a la seu de la Confraria, al Carrer Major de la Vila, per tal de juntar-nos al voltant de la taula i compartir el nostre ja acostumat dinar de gaspatxos que amb tant de mestratge i estima prepara la "secció culinària" de la nostra entitat... què faríem sense ells!




Els xiquets, vinga a jugar en l'unflable, el Clavari i el Macip vinga a ensenyar l'espai aquell tan preciós als amics convidats, i uns i altres preparant-ho tot en harmonia per tal d'un dels nostres dinars més esperats. Vora una cinquantena de persones ens juntàrem en esta ocasió. I res no va quedar ni dels gaspatxos ni de la paella que preparem pels més menuts (i pels que no volen gaspatxos).




Després, al caliu de l'herberet, les distintes tertúlies que van anar formant-se... Algunes d'elles arribaren fins a ben entrada la vesprada, quan va ser hora del primer dels trasllats processionals, al que acudírem encara un bon nombre de confrares.