.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 11 d’abril del 2009

Fer, però també desfer...





I clar, qui fa, sap que després cal acabar la feina desfent part del que ha anat fent. Per això ens citàrem el Dissabte Sant pel matí, a les nou, per llevar les teles que tapaven les tanques de la plaça de la Vila i arreplegar tot allò que ens tocava arrimar.




La idea de les teles ha estat molt interessant. Els resultats de l'any anterior foren tan positius que enguany decidírem estampar els escuts de les dos confraries organitzadores sobre la mateixa. El resultat va ser molt ben valorat, i ara, estan ben guardades per ser reaprofitades en les properes edicions. Poc a poc, anem guanyant patrimoni.


Les tanques, les vàrem tornar a Caixa Ontinyent, que és qui ens les facilita cada any, i a qui estem plenament agraïts. El camionet d'Alu-Vall, com en els últims anys, ens ve d'allò més bé per aquesta i moltes altres tasques.

I després, en ser tot llest, cama a esmorzar que ens ho mereixem. Quina pericana bona bona que ens va preparar el nostre Germà Major, Rafael Sanchis. Encara estem xuclant-nos els dits després de tant com mullàrem...