.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimarts, 31 de març del 2009

Ja està tot a punt...



Poc a poc, la Setmana de Passió van apropant-nos als dies grans per a la nostra Confraria, els de la ja immediata Setmana Santa. La feina que hi ha programada, anem fent-la, els actes generals van succeint-se i ja tenim els materials enllestits.


Una de les feines més originals que ens toca acomplir, va ser feta el passat dissabte de matí. És la ja acostumada penjada de les lones anunciadores de la Processó del Silenci. Com l'any passat, hem penjat, junt els nostres companys de la germandat del "Cristo de la Expiración y Nuestra Señora del Patrocinio" els grans panells de la Soledat i del Crist de la Misericòrdia en la pujada al Fossaret i el carrer de les Monges Carmelites, ambdos girats cap al pont de Santa Maria.


També hem penjat dos panells més menuts en les cases del Porxet, a la Plaça de Dalt o Major. L'anunci de la festa ja està fet. Prompte treurem els fulls anunciadors de la Processó del Silenci, amb les imatges triades enguany per a avisar-la, i vos comentarem les novetats que presentarà enguany.