.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 21 de setembre del 2008

Ontinyent no celebrarà el "XXII Encuentro de Cofradías Penitenciales"


La Confraria de la Soledat d’Ontinyent lamenta que la nostra ciutat no haja estat l’elegida per tal de realitzar l’any 2009 el XXII “Encuentro Nacional de Cofradías Penitenciales”. La decisió s’ha pres hui, diumenge 21 de setembre, en el transcurs de l’última jornada del XXI “Encuentro”, celebrat a la ciutat de Ceuta, i que ha atorgat tal organització a Ciudad Real.

Aquesta primera ocasió en què la Setmana Santa d’Ontinyent ha volgut donar-se a conéixer a l’estat espanyol podem considerar-la com a molt positiva, atenent sobretot al fet del canvi de mentalitat de la nostra gent respecte a la commemoració passional. L’aposta feta des de l’anterior legislatura de Junta per recuperar actes perduts i costums propis del nostre poble ha fet que ens la mirem amb uns nous ulls, des d’un punt de vista de reconeixement i d’orgull, i també d’exigència organitzativa. Així mateix, ens congratulem que tant l’Ajuntament d’Ontinyent com la Diputació de València s’hagen sumat a la idea de celebrar tal aplec a Ontinyent, i esperem que, d’igual manera, seguisquen recolzant la nostra celebració anual.

Desitgem que l’esforç esmerçat es mantinga ben viu i que, una vegada analitzades les possibilitats i millorada la proposta, puga presentar-se de nou alguna candidatura futura.