.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 15 de setembre del 2008

La Soledat d'Ontinyent col·laborarà amb el "Centro Cultural San Vicente Ferrer" de Medina del Campo


.

La ciutat castellana de Medina del Campo, a la província de Valladolid, té previst celebrar el proper any 2011 el VIé Centenari de la institució de les Processons de Disciplina. Sembla ser que el 1411, Sant Vicent Ferrer va visitar aquella ciutat, coneguda com la "Villa de las Ferias" i hi va instituir les primeres processons de disciplina, el germen del que serien les processons setmana-santeres actuals.


Per tal motiu, dins de tres anys tenen previst obrir un espai per a la promoció i la divulgació de la Setmana Santa i les seues processons d'àmbit ibèric. Es dirà "Centro Cultural San Vicente Ferrer" i ocuparà l'espai d'una vella ermita, la de l'Amparo, que està sent condicionada. Hom vol que este centre siga un espai viu i dinàmic on el visitant puga aprofundir els seus coneixements sobre les tradicions, els rituals i els costums de les festes passionals.


La Confraria de la Soledat d'Ontinyent, coneixedora del projecte, s'ha oferit a col·laborar amb l'organització d'aquesta interessant idea, a la que nosaltres podem aportar la documentació de les nostres activitats i fins i tot materials propis que puguen ser-los d'interés.


Recentment hem rebut d'aquest Centre Cultural la acceptació de la nostra participació a tall de col·laboradors, cosa que ens congratula i ara vos comuniquem.

Per a una més ampla informació, cliqueu ací.