.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 10 de febrer del 2008

Presentació del Cartell i del Programa


Ahir per la vesprada va tindre lloc, a l'Església de l'Assumpció d'Ontinyent, la presentació del Cartell i del Programa que representen la Setmana Santa ontinyentina de 2008.


El Cartell d'enguany, ha eixit de la nostra confraria, a qui per torn corresponia la seua realització. Està basat en una fotografia de la nostra imatge advocacional i processional, la Mare de Déu en la seua Soledat, de Marià Benlliure (1943). L'autora de la idea i del muntatge final de l'obra ha volgut romandre en l'anonimat.


La presentació, feta després de l'Eucaristia, va anar a càrrec de la nostra confraressa, i periodista, Francisca Barahona Arrebola, que centrà les seues paraules en el significat sentimental i dolgut del cartell a través d'un text directe, planer i cohesionat, i breu també, i per tant, elegant.


Amb posterioritat, s'oferí un breu concert per part del Nou Orfeó d'Ontinyent. La darrera de les obres interpretades va ser el motet "Som Soledat", escrit per Quique Orquín en memòria dels 60 anys de la talla de la nostra imatge.


En concloure l'acte, els confrares, les confraresses així com la presentadora i els seus convidats, varen assistir a un sopar en el local de la Comparsa de Contrabandistes d'Ontinyent, on Francisca va rebre com a obsequi agraït de la Confraria uns preciosos rajols emmarcats obra de Manolo Díaz.