.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 8 de febrer del 2008

Presentació del Cartell i del Programa de la Setmana Santa d'Ontinyent



El proper dissabte dia 9 de febrer, la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent presentarà el programa i el cartell oficial de les properes commemoracions setmana-santeres.




El cartell ha estat realitzat des de la nostra Confraria, a qui per torn corresponia la tasca, i serà presentat, junt el programa, per la nostra confraressa Francisca Barahona Arrebola.




L'acte tindrà lloc a l'Església de l'Assumpció d'Ontinyent, a les huit de la vesprada, amb una Eucaristia. Després, aproximadament a les nou menys un quart, es procedirà a la presentació de les dos obres.


Després, hi haurà un breu concert de motets, interpretats pel Nou Orfeó d'Ontinyent.




En acabar l'acte, els confrares i confraresses de la Soledat que han confirmat l'assitència, ens dirigirem als locals de la Comparsa Contrabandistes, al Carrer Major, per sopar tots junts i homenatjar la nostra companya Francisca.




Francisca Barahona Arrebola va nàixer a Ontinyent, pel març de 1979. Va cursar els seus estudis bàsics i de Batxillerat al Col·legi de la Concepció d’Ontinyent i es llicencià en Ciències de la Informació, amb l’especialitat de Periodisme, en la Universitat Cardenal Herrera-CEU, a València.

Ha treballat tant en ràdio com en premsa i televisió, en empreses com ara Fresh Ràdio de Xàtiva, dins la secció dels informatius, o com ara que treballa a Ontinyent, en la emissora Ritmo FM i en el periòdic informàtic Ontinyentdigital.

Francisca es troba vinculada a la Setmana Santa de la nostra ciutat des de l’any 2002, quan passà a ser confraressa de la Confraria de la Soledat. Dins d’esta entitat, ara mateix, ocupa una vocalia de la Junta Directiva. En l’any 2003 fou l’encarregada de presentar l’acte commemoratiu del seixanté aniversari de la talla de la Mare de Déu en la seua Soledat.