.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 2 de gener del 2008

Canvis en la Junta Directiva de la Confraria


El Clavari de la Soledat, en Salvador Sanchis, ha trobat convenient en ús de les prerrogatives que li concedeixen els vigents estatuts de la nostra entitat, el realitzar un seguit de reformes i canvis en la Junta d'Oficials de la Confraria que ell presideix. Este fet es deu a la necessitat d'encarar amb vigoria i il·lusió l'últim periode del seu actual mandat, que inclou la realització d'actes diversos en vistes a la celebració dels deu anys de l'última represa de la nostra associació, en l'any 2009, i la commemoració el 2010 dels quatre-cents anys de l'aparició de l'advocació de la Soledat a Ontinyent amb la fundació de la històrica confraria de la que som i ens sentim hereus.


El primer dels canvis és el pas de les tres persones que ostentaven títols honorífics (pel treball específic que desenvolupaven a la confraria) a l'organ directiu de la mateixa.

Així, el senyor Vicente Guerola Pla, Andador de processó, segueix ocupant el mateix lloc i responsabilitat, però assumeix també la vicepresidència de l'entitat com a Sotsclavari o Segon Clavari.

El Germà Major, Rafael Sanchis Albert, i el Macip, Sergi Gómez i Soler, conserven els seus càrrecs i les seues atribucions, i a més, participaran amb veu i vot de les deliberacions de la Junta com a membres formals.


El nou Síndic serà Sergio Úbeda Ortolá i el Majordom Vicente Cambra Penadés.


Es creen, a més, quatre vocalies, que seran responsabilitat de Vicente Pastor Osca, Guillermo Gerona, José Vicente Garcia Torró i Francisca Barahona Arrebola.