.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 26 de desembre del 2007

La Confraria de la Soledat té una nova seu social


En la passada reunió del dia 15 de desembre, es va donar a conéixer que la Confraria de la Soledat compta amb un nou espai per tal de desenvolupar les seues activitats, una nova seu social. Es tracta del primer pis de l'edifici situat al carrer de l'Església número 16, l'històric Carrer Major de la Vila, conegut per acollir en la seua planta baixa la seu de l'Associació de Veïns del barri de la Vila.


Este espai ha sigut cedit pel seu propietari, el Sant Hospital de Beneficència, pel temps mentre la nostra confraria continue fent la seua tasca associativa i devocional. Així doncs, des d'ara, podeu dirigir els vostres correus convencionals a la nova adreça, que és on realitzarem les reunions i totes aquelles activitats que ens siguen pròpies, a més d'acollir el nostre arxiu. La casa del carrer del Cordellat quedarà per magatzemar tots els elements processionals de la confraria.


Des de la Confraria volem agrair profundament la deferència que el Sant Hospital de Beneficència ha tingut amb nosaltres, així com agrair també a la comunitat de les Filles de la Caritat pel seu constant suport.