.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 7 de desembre del 2007

Alfred Bernabeu Sanchis, pregoner de la nostra Setmana Santa


En el mateix esmorzar d'homenatge al confrare, va ser presentat el senyor Alfred Bernabeu Sanchis, Cronista de la Ciutat d'Ontinyent i confrare de la Soledat, com a pregoner de la Setmana Santa ontinyentina en la propera edició de 2008.


Alfred Bernabeu, ben conegut per la seua tasca educativa i escriptora, i d'un ample currículum investigador, ha estat recentment el pregoner de les nostres festes morocristianes.

La nostra Confraria té, amb aquest nomenament, una doble satisfacció. Per una part, veiem reconeguda la tasca que ha fet per la nostra Setmana Santa el senyor Bernabeu, especialment pel que fa a la nostra Confraria molt abans de pertànyer a la mateixa, no debades ens ha assessorat continuadament i recolzat des de la nostre refundació, sinó que a més, ens enorgulleix que seguisca els passos de son pare, el recordat cronista D. Alfredo Bernabeu Sanchis, que fou també pregoner setmana-santer. Alguns dels seus treballs sobre la nostra commemoració passional inspiraren la recuperació d'elements tan senyers per nosaltres com la "Processó del Silenci".