.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 20 de febrer del 2010

La Soledat ja es troba al Palau dels Barons de Santa Bàrbera


Hui dissabte 20 de febrer, començàvem de bon matí el que volem que siga un dels dies més especials per a la nostra Confraria enguany. Primer s'ha dut la imatge de la Soledat, ben embalada i a braços de diversos confrares pels carrers d'Ontinyent des de casa del restaurador, Ignasi Gironés fins el Carrer Major, a la Casa dels Barons de Santa Bàrbera.

Allí, quan han arribat els encarregats de dur el baiard, s'ha procedit a muntar tota l'estructura per tal de deixar-a ben a punt per a l'acte de la vesprada, la presentació pública de la restauració de la imatge de la Soledat i la seua pujada en processó per la Vila a l'església de l'Assumpció.


Malgrat el bon sol que llueix hui, el fred ha estat intens durant tot el matí, i el bon grapat de confrares i confraresses que s'han apropat a veure els primers com havia resultat la restauració han donat el fred passat per bo en veure com de bonica lluia la imatge. En veritat, es nota moltíssim el treball fet i la delicadesa amb què ha estat dut a terme.


A hores d'ara, ja està tot preparat i en poc temps obrirem el Palau per tal que comence a arribar la gent que ens acompanyarà en esta jornada.


Per la nostra part, la Confraria vol agrair l'amabilitat que han tingut amb nosaltres Josep Marian i el nostre benvolgut Manolo Díaz, que han fet que ens trobem al Palau com a la nostra pròpia casa i ens han atés d'allò més bé.