.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 17 de febrer del 2010

La Confraria de la Soledat torna a la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent

Tal i com es va acordar en l'Assemblea General de la Confraria de la Soledat d'Ontinyent, el nostre Pas abandonava la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent a causa del nostre complet desacord amb la gestió del seu llavors president. Després de nosaltres farien el mateix dos confraries més i encara dimitiria el Secretari de la Junta per semblants motius.

Però amb l'elecció d'un nou President i amb els passos efectius que podem observar que s'han donat cap a la solució dels problemes existents, la nostra no participació en la Junta i en les seues decisions ja no té cap sentit. És per això que el Clavari de la Soledat presentà ahir formalment la nostra petició de reentrada en la Junta, que fou plenament admesa. Des d'ara, la Soledat torna a formar part de l'entitat organitzadora de la Setmana Santa d'Ontinyent en plena igualtat amb les altres germandats i confraries i està disposada a treballar pel bon funcionament de l'entitat i la commemoració, i també per la resolució solidària dels elements que puguen restar del conflicte.

Ara mateix, només falta que la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent entregue l'acta de la reunió d'ahir a la Confraria de la Soledat i aquesta comunique el fet al senyor Arquebisbe de València per tal de fer efectiu el retorn del Pas de l'Ajuntament a la Junta ontinyentina, fets que s'esperem resoldre en els propers dies.