.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 19 de març del 2008

L'Ecce Homo d'Ontinyent obre un nou bloc




La Confraria de l'Ecce Homo, la històrica "Capeta de la Sang" d'Ontinyent, ha obert un bloc per tal d'informar els seus confrares i confraresses, i el públic que puga est-ne interessat, sobre les seues activitats pròpies. Amb aquest, ja som dos els blogs dedicats a la Setmana Santa ontinyentina, i esperem que tots dos puguem servir-vos amb el rigor i la responsabilitat que caracteritzen les nostres dos institucions, les més antigues de la nostra commemoració passional.

La Confraria de la Soledat no pot més que felicitar l'Ecce Homo per la seua iniciativa. La primera, la degana de les confraries i germandats setmana-santeres, és converteix en una de les primeres a sumar-se al món aquest de les noves tecnologies per tal d'estar més a prop dels seus membres i del poble sencer.

Per a nosaltres, la Confraria de l'Ecce Homo sempre ha estat un exemple de dignitat, de saber fer i de respecte. Un exemple que volem seguir i una institució amb la que ens complau molt de col·laborar i que bé sap que té sempre els germans i les germanes de la Soledat al seu servei.

Si voleu entrar al nou bloc, podeu fer-ho des d'ací mateix o bé a través de l'adreça http://cofradiaeccehomo.wordpress.com/