.

.

.

.
.


.

.
.
.

dijous, 20 de març del 2008

La Confraria de la Soledat de Bellreguard estarà representada en la nostra Processó del Silenci


La Confraria del Silenci "Pas de la Soledat" de Bellreguard ha respost positivament a la invitació de la Confraria de la Soledat d'Ontinyent i així, esta nit, ens acompanyaran en la nostra Processó del Silenci.


D'esta manera, el secretari de la confraria saforenca, Alexadre Ruiz, junt el Tresorer, Vicent Tormo, i la Dama de Cambra del Pas, Lídia Ruiz, desfilaran amb els vestits propis de la seua confraria darrere mateix de la imatge de la Soledat, que és, segons el protocol vigent, el lloc que ocupen els convidats de la confraria a la processó.


No és la primera vegada que acudeix alguna confraria de fora d'Ontinyent a la Processó del Silenci. Fa dos anys tinguérem el plaer de rebre cinc membres de la Confraria de la Soledat de Carcaixent (la Ribera Alta), en el que fou la primera participació de confrares no ontinyentins en una processó formal de la nostra Setmana Santa.


Este fet de les visites i les participacions, ens ha permés d'establir relacions d'amistat amb altres confraries, a través de l'intercanvi d'informació i la participació en les processons dels nous amics. Per això, diversos representants de la nostra confraria i amb els nostres diversos vestits (el de Macip, Andador, Portador i Confrare) ja han desfilat a Carcaixent i al Canyamelar, en la Setmana Santa Marinera de València.


Esperem que l'amistat que ara encetem dóne fruits interessants per les dos entitats i les dos commemoracions passionals.