.

.

.

.
.


.

.
.
.

divendres, 4 d’abril del 2014

El rector Mario Bataller Martínez farà el Pregó de la Setmana Santa d'Ontinyent 2014



Demà dissabte, 5 d'abril, tindrà lloc l'acte del Pregó de la Setmana Santa d'Ontinyent corresponent a l'actual exercici de 2014. Serà a l'església de Sant Miquel Arcàngel una vegada concloga l'Eucaristia, programada per a les set de la vesprada.


En aquesta ocasió, la persona triada per la Junta de Germandats i Confraries ha estat el reverend Mario Bataller Martínez, molt bon amic de la nostra Confraria.

D. Mario va nàixer a Ontinyent el mateix dia que va ser fundada la vella Lloable Confraria, el 8 de setembre -el dia de les Marededéus trobades-, però de 1950. Als onze anys va ingressar en el Seminari de Montcada, i arribà a ser ordenat sacerdot el 19 de juny de 1975. 
Ha exercit el seu ministeri en les parròquies de Los Pedrones i Venta de Gaeta com a rector pàrroc, ha estat Vicari de la Mare de Déu del Carme a Xàtiva, i després, ha sigut rector de Novetlé i Anahuir, de Massalavés, Benimuslem i Tous amb posterioritat, i encara d'Alcàntera del Xúquer i Beneixida. El maig de 2009, va ser nomenat Capellà de l'Hospital d'Ontinyent.

Desitgem que la declamació del seu pregó arribe a ser-li una fita important de vida. De ben segur que amb la seua saviesa i el seu testimoni podrem nosaltres aprendre i, com no, preparar-nos convenientment pels dies de la commemoració passional i pasqual que ja s'apropen.