.

.

.

.
.


.

.
.
.

dijous, 27 de febrer del 2014

Ací està ja la Vella Quaresma de 2014



I ací teniu de nou la nostra Vella Quaresma. El calendari tradicional de la Vall d'Albaida i de molts dels territoris amb què compartim llengua i cultura. L'edició de 2014 ens presenta una velleta simpàtica que vol jugar a nosaltres a saltar a la corda. És cosa de fer esport una vegada s'acaben les llonganisses i botifarres i arriba la carn i la verdura. Com en totes les altres ocasions, el dibuix ha estat realitzat pel nostre Macip, Sergi Gómez, que com sabeu s'estima molt aquest personatge...

Des de el Dijous Llarder es troba ja a tots els col·legis d'Ontinyent. Hem fet cinc mil còpies per a l'alumnat d'infantil i primària i pels alumnes del Col·legi d'Educació Especial "Vall Blanca". A tots ells els estem molt agraïts perquè any rere any l'esperen amb delit i la treballen que és cosa de veure! És una passada anar passejant per Ontinyent i veure que des dels vidres de les escoles i les cases ens somriu la velleta.
així com el col·legi d'ensenyament especial. Cinc mil quaresmes han sigut editades per a l'ocasiò, i els lectors

I com no. Tots aquells que esteu lluny de nosaltres i voleu compartir aquesta tradició, podeu fer-ho a través de la xarxa. Descarregueu la Vella Quaresma i disfruteu del joc!
Esperem que vos agrade i que la feu servir trencant-li un simpàtic peuet cada dia que toque, els teniu marcats al peu del dibuix.

I als ontinyentins i les ontinyentines ja ho sabeu,  vos esperem a la Nit dels Panderos per a que la cremeu amb nosaltres a la Plaça de la Vila i vingueu a fer sonar els rastres de llaunes, les matraques, tambors i xiulitets!!!
.
Que els dies primaverals de la Quaresma no vos se facen tan llargs com diu el refrany. Que passeu una bona Quaresma!