.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 8 de setembre de 2010

Una felicitació des de la revista "Saó".

El senyor Vicent Boscà i Perelló, director de la prestigiosa revista religiosa valenciana "Saó", i en nom del seu Consell de Redacció, també ha volgut mostrar-nos les seues distingides consideracions. Molt agraïts també nosaltres per la deferència.
"Sr. Salvador Sanchis i Ferri,


Clavari de la Confraria de la Soledat d’Ontinyent


Vicent Boscà i Perelló, director de la revista Saó, en nom del Consell de Redacció de la nostra revista, felicita la Confraria de la Soledat d’Ontinyent, anomenada el “Pas de l’Ajuntament” en ocasió de les celebracions del IV Centenari de la seua creació.
Perquè ens consta que l’any de la celebració dels 400 anys d’existència de la Confraria de la Soledat d’Ontinyent va a estar farcida d’actes religiosos i seglars de tota mena des del 8 de setembre del 2010 fins la mateixa data del 2011, volem felicitar els 120 socis de la Confraria i desitjar-los el major dels èxits en la consecució dels seus objectius en ocasió del centenari i encoratjar-los perquè continuen igualment actius de cara a un futur llarg i fecund en encetar el pròxim centenari.La Vall d’Albaida, setembre 2010


Vicent Boscà i Perelló

Director de la Revista Saó".