.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 8 de setembre del 2010

La fotografia oficial del IV Centenari de la Lloable Confraria de la Soledat d'Ontinyent



Recordareu els confrares i les confraresses aquella tèbia vesprada de gener quan ens trobàrem als peus del nostre estimadíssim Campanar de la Vila. Era el dia dos, allà a les quatre de la vesprada, i qui més i qui menys encara tenia pressa per anar a escriure cartes a ses Majestat els Reis de l'Orient... Després, encara férem festa a la nostra seu. Quin dia més ple!

Doncs bé, ha arribat el moment després de triar i retriar de presentar-vos la fotografia oficial. Bé sabeu que no estan tots els qui són, i segurament tampoc ja no seran tots els qui estan. Són coses aquestes que solen passar quan hi ha tant de temps en mig... Aquell va ser el primer acte formal de l'any, la primera vegada que ens reuníem, i hui, el dia del Centenari.

En el Cantalar de la Bola, a l'ombra protectora del nostre símbol per excel·lència i tenint al darrere el nostre origen, l'església de Sant Miquel.

Gràcies a Juanjo Alcaide, autor de les fotos i assessor en la tria. Una imatge ben bonica.

Aquells qui desitgeu tindre la foto, fer-vos amb una bona còpia per tal de guardar amb vosaltres l'esperit de germanor i senzillesa de la nostra celebració, poseu-vos en contacte amb el macip, Sergi Gómez, per tal que mirem tot allò del preu i les còpies...