.

.

.

.
.


.

.
.
.

dissabte, 27 de març del 2010

Penjada de les pancartes i reunió dels portadors de la Mare de Déu.



Aquesta nit de divendres, del 26 de març de 2010, ja hem començat el tram final que ens ha de dur als dies grans de la nostra estimada Setmana Santa. Així un grup de confrares del Crist de l'Expiració i de la Confraria de la Soledat han acudit a penjar els grans cartells que des de fa uns anys situem a l'Ereta del Regall, als fanals que hi ha front l'església de les Mares Carmelites i en la pujada del Fossaret. La Soledat ja llueix en tot el seu esplendor a la vista de la gent que va des de Sant Rafael pel pont i el Crist de la Misericòrdia pels que pugen Regall amunt.

A més, s'han penjat també les pancartes en les cases del Porxet, a la Plaça de Dalt o Major, amb l'anècdota enguany que ha calgut esperar per a fer-ho, perquè calia que acabara primer la reinauguració del Museu Fester dels Moros i Cristians. La feina ha estat compensada per un sopar de germanor que ha tingut lloc en la nostra Seu.


Després del sopar, els portadors de la Mare de Déu en la seua Soledat estaven convocats en aquell mateix lloc per tal de rebre les darreres instruccions i comentar tot allò que compet a la feina que realitzaran el proper Dijous Sant i també el Divendres. El resultat de la reunió fou plenament satisfactori i, ara, només queda que començar a fer feina...