.

.

.

.
.


.

.
.
.

dilluns, 7 de setembre del 2009

Passada la Creuà...



Ahir mateix varen acabar les festes de Moros i Cristians a Ontinyent. Les comparses han fet la seua "Creuà", el Crist de l'Agonia torna a estar-se a l'ermita de Santa Anna i ja es coneixen els qui seran tots els càrrecs festers de 2010, l'any en què les nostres festes grans celebraran el 150 aniversari de l'última represa i, potser, ja seran les nostres Festes Majors d'estiu si el Santíssim Crist és nomenat, com cal i com esperem, co-patró d'Ontinyent.


La Confraria de la Soledat comença ara justament el temps que ens durà a la Setmana Santa de 2010 i, com no, a la commemoració del nostre 400 aniversari. Ara mateix, la Junta Directiva està preparant ja les coses per tal de convocar l'Assemblea General que acostumem a fer per estes dates. Molt prompte tindrem l'oportunitat de juntar-nos de nou els confrares i les confraresses per tal de preparar un any que es presenta molt interessant i, també, molt mogut i sorpresiu.


De moment, cal que ens anem preparant per vendre loteria... ja sabeu, la de la Mare de Déu en la seua Soledat, sempre sempre ens dóna alegries que, enguany, esperem que siguen d'allò més grans.