.

.

.

.
.


.

.
.
.

dimecres, 1 d’abril del 2009

Arriba la imatge de la Processó del Silenci de 2009

La Confraria de la Soledat, junt a la Germandat del "Cristo de la Expiración y Nuestra Señora del Patrocinio", volem presentar-vos el que serà la imatge anunciadora de la propera Processó del Silenci d'Ontinyent, que es celebrarà, si Déu vol, el proper Dijous Sant, a la mitjanit i pels carrers preciosos de la Vila ontinyentina.

Enguany, no hem realitzat l'acostumat i complex programa, sinó que hem preferit primar la rapidesa en la distribució i la lectura, per això hem imprimit uns 3.000 "flyers" que seran distribuïts al públic a partir de demà mateix.
El disseny ha anat a càrrec de Juanjo Alcaide, que ha volgut oferir una imatge novedosa i atrevida amb les combinacions, jocs i colors de les lletres, tot i mantenint la imatge tradicional de la processó. S'han triat per a l'ocasió quatre excel·lents fotografies de Juan Torres, que recullen, al davant, el pas de la Soledat pel carrer de la Magdalena, sota la mole immensa del Campanar de la Vila que es perd en la nit, i al darrere, l'eixida de la mateixa imatge de la Soledat, en blanc i negre, la del Crist de la Misericòrdia i també la desfilada dels membres de l'Expiració, estes dos darreres en color. El text que acompanya el full i explica la processó és, com en els últims anys, del Macip de la Soledat.




Des de les dos confraries organitzadores, volem agrair tant a Juan Torres com a Juanjo Alcaide la seua voluntariosa participació i l'estima que mostren cap a nosaltres i les nostres activitats.