.

.

.

.
.


.

.
.
.

diumenge, 1 de març del 2009

Presentats el Cartell i el Programa de la Setmana Santa d'Ontinyent 2009


El dissabte vint-i-huit de febrer ha estat presentat el cartell que identificarà des d'ara les commemoracions que Ontinyent viurà en la ja immediata Setmana Santa i el programa que explica els actes. La presentació tingué lloc a l'església de Sant Francesc, i anà a càrrec del senyor Manuel Belda Galiana, i es tancà amb el concert del quintet de saxo de la banda Unió Artística Musical d'Ontinyent.


Pel que fa al cartell, enguany, s'ha prescindit per part de la Junta de Germandats i Confraries d'Ontinyent, del costum que cada any s'encarregara una de les seues entitats associades de la creació i disseny del cartell anunciador, amb el protagonisme, cada any, d'una de les imatges processionals. Des d'ara, el cartell serà encarregat a un dissenyador a criteri de la Junta, que rebrà compensació econòmica pel seu treball, a càrrec de l'Ajuntament d'Ontinyent. Amb aquesta mesura se suposa que els cartells guanyaran en originalitat i voluntat estètica.


El primer dels cartells d'esta nova etapa ha sigut encarregat al dissenyador agullentí Juanvi Sempere Pla, i du per nom "Pureza".